Over mij

Jeroen Kroon van Diest
Ik ben Jeroen Kroon van Diest.

Levensgenieter, verbinder, meesterverrasser, vader van een prachtige dochter en zoon én man van mijn geweldige vrouw met ook een prachtige dochter en zoon.

In 2018 koos ik ervoor om mijn vaste baan op te zeggen en in het diepe te springen. Om te gaan doen wat ik het allerliefste doe. Onvergetelijke verrassingen bedenken en organiseren met mijn bedrijf Unique Surprises.

Ik heb bijzondere opdrachten mogen doen. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Award uitreikingen, bijzondere jubilea, afscheidsmomenten en huwelijksaanzoeken.

De opdrachten die mij het meest raakten waren de huwelijksaanzoeken. Dat moment dat degene die gevraagd gaat worden dat zich realiseert. Die spanning en energie op dat moment. Al die liefde, die magische lach, die prachtige traan. Elke keer zo bijzonder.

Daar wilde ik me volledig op gaan richten met huwelijksaanzoek.nl De corona periode gooide echter roet in het eten. Veel opdrachten gingen on hold en een uitdagende periode brak aan.

En nu? Nu heb ik echt weer zin en energie om te doen waar ik zo blij van wordt. Onvergetelijke huwelijksaanzoeken organiseren!

Ik zie veel standaard aanzoeken voorbij komen met lichtletters en ballonnen. Mensen die niet weten hoe ze dit moment écht bijzonder kunnen maken. Niks mooier dan van de liefde weer mijn werk te maken.

In 2022 verraste mijn vriendin mij met een heel bijzonder aanzoek en een half jaar later vroeg ik haar op een onvergetelijke manier. Zondag 2 juli 2023 vierden we onze liefde tijdens een prachtige liefdesceremonie. Helemaal in onze eigen stijl.

Met heel veel plezier bedenk en organiseer ik jouw unieke aanzoek. Samen met de geweldige partners waarmee ik samen werk.